info@vormvast.nl    076.520.1620     Liesboslaan 293     4838 EV Breda

Showroom


Op een steenworp afstand van de hectische woonboulevard staat de voormalige kloosterschool waarin Vormvast is gevestigd. Het karakteristieke hoofdgebouw, met zijn lange gangen en hoge plafonds is al jaren het gezicht van het dorpje Lies. Hier vindt u een eigentijdse collectie meubels, maar ook woondecoraties, verlichting en lifestyle producten. De 2 monumentale panden, waarvan 1 de Boffi-studio huisvest, zijn verbonden door een passage. Op bijna 3000 vierkante meter vindt u alle ingrediënten voor ieder onderdeel van uw woning of werkplek. Het samenspel van oud en nieuw maakt van een bezoek aan Vormvast een inspirerende belevenis.

Hoewel de collectie omvangrijk is, kan ook Vormvast niet alle ontwikkelingen rond interieur aan u tonen. Daarom werken wij samen met andere dealers en showroomhouders, zodat u altijd een item kunt zien en voelen.


Onze adviseurs en interieurarchtecten staan u graag bij met advies, desgewenst gecombineerd met een thuisbezoek. Kijk voor meer informatie over onze activiteiten bij het onderdeel Interieurontwerp.