info@vormvast.nl    076.520.1620     Liesboslaan 293     4838 EV Breda

Nieuws


Ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan hebben diverse media aandacht besteed aan Vormvast. Hieronder een samenvatting van de diverse uitingen:

�Toch is Vormvast is al jaren een onderneming in beweging. Lag nog niet zo lang geleden de nadruk vooral nog op een zo groot mogelijke collectie topmerken, tegenwoordig staat professioneel advies op de eerste plaats. De consumenten zijn actiever geworden, ze bezoeken beurzen, talloze winkels, lezen tijdschriften en weten soms meer van hun nieuwe meubels dan de adviseur.

...De rol van internet is ook aan Vormvast niet voorbij gegaan. Vooraf ori�nteren is veel gemakkelijker geworden en de hoeveelheid informatie over meubels is soms overweldigend. Bedrijven met een goede website hebben een flinke voorsprong op hun concurrenten. Iets waar Vormvast dan ook non-stop in investeert.

��De consument wil ontzettend flexibel blijven. Het ene moment is een lage prijs belangrijk, de andere keer vakkundig advies.� Om hier aan tegemoet te komen is de complete collectie tegenwoordig online te bekijken maar ook aan te schaffen in een bijzondere webshop. De klant plaatst zelf zijn bestelling en wordt beloond met een lagere prijs.

�Voor de toekomst droomt Kuipers over een bedrijvencentrum met alle ingredi�nten voor een comfortabel leven. Goede voeding, kunst, milieu, reizen, sport en workshops, het pand heeft nog altijd een enorme potentie. �De komende jaren blijven we verbazen als vanouds� besluit een zelfverzekerde Jan Kuipers.