info@vormvast.nl    076.520.1620     Liesboslaan 293     4838 EV Breda

Interieur ontwerp


Een evenwichtig interieur betekent niet alleen een waardevermeerdering van uw woning, maar is ook essentieel voor uw dagelijks welbevinden. Samen met uw eigen team van deskundige interieurarchitecten benadrukt u moeiteloos de sterke kanten van uw object. Concrete oplossingen staan centraal, waarbij we keuzes aanpassen aan uw budget.

Ongeacht de schaal van uw project, weten we altijd te verassen met onze visie op kwaliteit en afwerking. Een investering waarvan u jarenlang plezier zult hebben. Als het gaat om een spraakmakende renovatie, kleuradvies, of een compleet nieuwbouwproject, in Vormvast vindt u een partner in wonen en werken.

Vormvast heeft een lange geschiedenis van samenwerking met bekende architecten en interieurontwerpers, waarbij vertrouwen en flexibiliteit kernwaarden zijn. Ook u kunt ervaren wat de meerwaarde van een interieurarchitect voor uw interieur kan betekenen.

Afhankelijk van de schaal en omvang van het project zullen de kosten vari�ren tussen de � 1.000 en � 2.500 euro.

Bij de totstandkoming van een ontwerp worden de volgende fases doorlopen:

 

  • Vormvast inventariseert uw huidige woonsituatie en woonwensen, eventueel in combinatie met een thuisbezoek.
  • De interieurarchitect maakt een aantal schetsontwerpen die inzicht geven in routing, indeling, kleur- en materiaalgebruik. Deze worden aan u gepresenteerd en met u besproken.
  • Aan de hand van plattegronden, aanzichten, materialen en sfeerimpressies wordt een definitief ontwerp gemaakt. Vormvast geeft u advies over de concrete invulling van het interieurplan met bijpassende producten.
  • Ons advies en uw keuzes vormen de basis voor een totaalspecificatie die met u wordt besproken. Na wederzijdse instemming met de offerte worden de diverse ondelen bij onze leveranciers besteld.
  • Vormvast draagt zorg voor een turn-key ervaring bij levering en installatie van het interieurplan.

 

Klik hier om een voorbeeld te downloaden